0744 252 573     contact@psalmiicantati.ro
Psalmii Cantati

 • Psalmii Cantati
  Din ultima carte a editurii noastre -Psalmii: Cântările Duhului Sfânt - Locul psalmilor în închinarea adusă lui Dumnezeu - Ce putem învăța de la o biserică în care se cântă psalmii de 500 de ani,
  editată de Kenneth Stewart, ne bucurăm să împărtățșim cu voi capitolul 8, ca și o pregustare.

  Este vorba intitulat: Prezența constantă a lui Cristos în Psalmi, scris de unul din cei 8 contibuatori la această carte, pe nume Matthew Vogan, fost președinte la Reformation Scotland.  Iată cum își începe el scrierea:

  Unii susțin că psalmii Scripturii nu sunt suficienți pentru a-L lăuda lui Dumnezeu în închinarea publică. Ei afirmă că Domnul Isus Hristos  trebuie menționat pe cât de explicit posibil în lauda noastră. Cu această obiecție fragilă, aceștia deschid ușa imnurilor neinspirate. O analizare mai profundă a psalmilor ar trebui totuși să ne convingă că Domnul Isus Hristos este deja prezent în Psalmi mai mult decât ne imaginăm. „... trebuie să se împlinească tot ce este scris despre Mine în legea lui Moise, în Prooroci și în Psalmi.” (Luca 24:44). Psalmii sunt, într-adevăr, plini de Hristos, dar, după cum ne vom strădui să aflăm, acest lucru trece dincolo de a arăta înainte, spre Hristos.

   

  Cantarile_Duhului_Capitolul_8.pdf


  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii