0748 796 033     psalmiicantati@gmail.com
Psalmii Cantati

 • Psalmii Cantati
  Dragi prieteni,

  Cu multă bucurie în inimă și cu o adâncă mulțumire în suflet față de Dumnezeu vă anunț că am tipărit volumul Cântările Psalmilor – Psaltirea versificată și așezată pe muzică de Nicolae Moldoveanu și Traian Dorz, singura carte de acest fel din istoria țării noastre.

  La peste 70 de ani de la nașterea ei și la 22 de ani de la publicarea primei ediții, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să dezgropăm această comoară și, după ce timp de un an și jumătate am lucrat pentru a o aduce în forma actuală, iată că acum v-o punem la dispoziție într-o ediție nouă și atractivă.

  Vă invităm să urmăriți video-ul de mai jos pentru a cunoaște povestea din spatele acestui volum și pentru a vedea câteva din calitățile care o recomandă.  CUM PUTEȚI INTRA ÎN POSESIA VOLUMULUI?

  Ei bine, prețul real este de 100 de lei însă scopul nostru este ca această carte să ajungă în mâinile a cât mai multor credincioși, familii și biserici din România și Diaspora și nu vrem ca aspectul financiar să fie vreun obstacol pentru cineva, așa că vă propunem următorul târg: noi vă dăruim cartea iar dumneavoastră ne dăruiți suma pe care v-o permiteți pentru ca noi sa putem retipari un nou tiraj după epuizarea acestuia, pentru ca și alți credincioși să se bucure de conținutul ei. „Dar din dar!” este oferta noastră pentru dumneavoastră.

  IMPORTANT: Cheltuielile de transport prin serviciul rapid de curierat (FanCourier sau SameDay) avem rugămintea să le suportați dumnevoastră!
  Sunt trei modalități de donare:

  1. APĂSAȚI PE BUTONUL DONEAZĂ

  de mai jos și apoi alegeți una din sumele prestabilite sau o altă sumă după posibilitatea dumneavoastă (da-ți click pe ALTA SUMA și scrieți suma respectivă):

  Când completați datele, pe lângă cele obligatorii, vă rugăm să specificați și:

  * adresa de livrare
  * număr de telefon
  * numărul de exemplare (la rubrica "Alte detalii")


   
  2. PRIN TRANSFER BANCAR ÎN CONTUL:


  ASOCIAȚIA PSALMII CANTATI
  Cont bancar: (RON) RO07BTRLRONCRT0624990901
  Banca Transilvania
  Calea Clujului nr. 207/A Oradea

  După ce făceți transferul  bancar trimiteți un e-mail la: psalmiicantati@gmail.com sau un SMS/WhatsApp la 0748 796 033 (Alexandru Cocetov) cu următoarele date:

  * Numele complet
  * adresa de livrare
  * număr de telefon
  * numărul de exemplare


  3. PRIN PLATĂ RAMBURS

  Trimiteți un e-mail la: psalmiicantati@gmail.com sau un SMS/ WhatsApp la numărul: 0748 796 033 (Alexandru Cocetov) în care specificați:

  * Numele complet
  * adresa de livrare
  * număr de telefon
  * numărul de exemplare

  Pentru orice întrebări și nelămuriri, puteți suna la numărul de mai sus.


  Ne bucurăm să vă punem la dispoziție negativele/ instrumentalul la Psalmii 1-150 pentru aceia dintre dumneavoastră care nu puteți citi partiturile muzicale dar doriți să învățați linia melodică și totodată să-i cântați îndividual, în familie și cu biserica.

  Aici le puteți descărca: https://www.psalmiicantati.ro/negative-pentru-cantarile-psalmilor-27430  De asemenea, am realizat o serie nouă și ușor diferită de negative pentru Psalmii 1-25 în colaborare cu B-Sound Services. Le puteți descărca aici: 
  https://www.psalmiicantati.ro/negative-si-instrumentale-pentru-cantarile-psalmilor-(by-b-sound-music)
  Cu ocazia specială a lansării noii ediții a volumului CÂNTĂRILE PSALMILOR – Psaltirea versificată și așezată pe muzică  de Nicolae Moldoveanu și Traian Dorz, Asociația și Editura Psalmii Cântați a organizat o conferință despre cântul psalmilor prin care ne-am dorit să redescoperim bogăția acestei practici biblice și istorice.

  „CÂNTAȚI LUI DUMNEZEU PSALMI!” a fost titlul acestui eveniment inspirat din porunca lui Dumnezeu din Coloseni 3:16: „Cuvântul lui Cristos să locuiască în voi din belşug, învăţându-vă şi sfătuindu-vă unii pe alţii cu toată înţelepciunea, cântându-I lui Dumnezeu psalmi, imnuri şi cântări duhovniceşti, cu recunoştinţă în inimile voastre.”

  În cadrul celor cinci sesiuni nu doar că am cântat Psalmii dar am și explorat bogățiile inepuizabile ale acestei Cărți de cântări a Bibliei prin intermediul prelegerilor, a sesiunilor Q & A și a discuțiilor de tip panel.

  Vă invit să citiți impresiile mele și ale altor participanți și să ascultați Psalmii cântați cât și prelegerile aici: https://www.psalmiicantati.ro/conferinta-cantati-lui-dumnezeu-psalmi

  Cu căldură, în Cristos,

  Eugen Tămaș

  Director, Asociația și Editura Psalmii Cântați
   

  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii