0756 822 806     psalmiicantati@gmail.com
Psalmii Cantati

 • Psalmii Cantati
  Dragi prieteni,

  Cu multă bucurie în inimă și cu o adâncă mulțumire în suflet față de Dumnezeu vă anunț că am tipărit volumul Cântările Psalmilor – Psaltirea versificată și așezată pe muzică de Nicolae Moldoveanu și Traian Dorz, singura psaltire pentru cântat din istoria țării noastre.

  La peste 70 de ani de la nașterea ei și la 22 de ani de la publicarea primei ediții, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să dezgropăm această comoară și, după ce timp de un an și jumătate am lucrat pentru a o aduce în forma actuală, iată că acum v-o punem la dispoziție într-o ediție nouă și atractivă.

  Vă invităm să urmăriți video-ul de mai jos pentru a cunoaște povestea din spatele acestui volum și pentru a vedea câteva din calitățile care o recomandă.  CUM PUTEȚI INTRA ÎN POSESIA VOLUMULUI?

  Dați click aici: https://www.psalmiicantati.ro/cantarile-psalmilor-moldoveanu-dorz
   
  Pentru orice întrebări și nelămuriri, puteți suna la numărul 0748 796 033

  Pe marginea acestui volum am creat următoarele resurse:

  RESURSE PENTRU CÂNTĂRILE PSALMILOR  Pentru Android descarcă aici:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psalmiicantati.mobile&pcampaignid=web_share

  Pentru iOS descracă aici:

  https://apps.apple.com/us/app/psalmii-c%C3%A2nta%C8%9Bi/id6456795495


  De asemenea, ne bucurăm să vă punem la dispoziție negativele/ instrumentalul la Psalmii 1-150 pentru aceia dintre dumneavoastră care nu puteți citi partiturile muzicale dar doriți să învățați linia melodică și totodată să-i cântați îndividual, în familie și cu biserica.

  Aici le puteți descărca: https://www.psalmiicantati.ro/negative-pentru-cantarile-psalmilor-27430  De asemenea, am realizat o serie nouă și ușor diferită de negative pentru Psalmii 1-50 în colaborare cu B-Sound Services.

  Le puteți descărca aici: 
  https://drive.google.com/drive/folders/1P53bk_-pedaNZgLs6-DqxjhuwSBWsEwi?usp=sharing  Cu ocazia specială a lansării noii ediții a volumului CÂNTĂRILE PSALMILOR – Psaltirea versificată și așezată pe muzică  de Nicolae Moldoveanu și Traian Dorz, Asociația și Editura Psalmii Cântați a organizat o conferință despre cântul psalmilor prin care ne-am dorit să redescoperim bogăția acestei practici biblice și istorice.

  „CÂNTAȚI LUI DUMNEZEU PSALMI!” a fost titlul acestui eveniment inspirat din porunca lui Dumnezeu din Coloseni 3:16: „Cuvântul lui Cristos să locuiască în voi din belşug, învăţându-vă şi sfătuindu-vă unii pe alţii cu toată înţelepciunea, cântându-I lui Dumnezeu psalmi, imnuri şi cântări duhovniceşti, cu recunoştinţă în inimile voastre.”

  În cadrul celor cinci sesiuni nu doar că am cântat Psalmii dar am și explorat bogățiile inepuizabile ale acestei Cărți de cântări a Bibliei prin intermediul prelegerilor, a sesiunilor Q & A și a discuțiilor de tip panel.

  Vă invit să vizionați întreaga conferință aici:  De asemenea, vă invit să citiți impresiile mele și ale altor participanți și să ascultați Psalmii cântați cât și prelegerile aici: https://www.psalmiicantati.ro/conferinta-cantati-lui-dumnezeu-psalmi

  Cu căldură, în Cristos,

  Eugen Tămaș

  Director, Asociația și Editura Psalmii Cântați
   

  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by