0756 822 806     psalmiicantati@gmail.com
Psalmii Cantati

 • Psalmii Cantati
  Un har neglijat - inchinarea in familia crestina
  Cod produs: psc0009
  25 Lei
  Cantitate   
  Adauga in cos


  Coperta: Brosata
  Editura: Psalmii Cantati
  ISBN: 978-606-95469-8-7
  Descriere
  Redescoperă cel mai bogat mijloc al harului pentru familie Revigorarea închinării în familie este una dintre cele mai încurajatoare tendințe din creștinismul modern. Totuși practica este încă rară. Cele mai multe case creștine sunt încă lipsite de ceea ce ar trebui să fie altarul familiei, care cândva a reprezentat norma pentru urmașii lui Cristos. Sunt puțini cei din zilele noastre care au văzut sau au avut parte de închinare în familie. Bogată atât în reflecții teologice, cât și în aplicații practice, cartea Un har neglijat este un instrument binevenit și foarte necesar pentru cei dornici să reînvie aceste practici în casele lor sau să fie o încurajare pentru alții. Chiar și mai încurajatoare decât conținutul acestei cărți, este perspectiva că cititorii ei vor îmbrățișa și vor aplica aceste practici care nu țin cont de vremuri și-L vor slăvi pe Dumnezeu în casele lor. - Voddie Baucham, Jr. (Pastor cu predicarea la Biserica Baptistă „Family Grace” din Spring, Texas și autor al cărților Family Driven Faith și Family Shepherds)

  „Puritanii au crezut că unul dintre cele mai mari motive pentru care lipsa de evlavie a inundat națiunea lor a fost neglijarea închinării în familie. Cartea cu adevărat utilă a lui Jason Helopoulos despre acest subiect important este scurtă, motivantă, realistă și practică. Dacă deja vă închinați în cadrul familiei, această carte vă va încuraja și vă va ascuți mintea. Dacă nu o faceți încă, atunci ea v-ar putea foarte bine schimba familia pentru totdeauna. Cumpărați-o, citiți-o, discutați-o cu prietenii în grupurile voastre mici – și, dincolo de toate acestea, puneți-o în practică!” - Joel R. Beeke (Președinte al Seminarului Teologic Reformat Puritan din Grand Rapids, Michigan)

  „«Închinarea în familie.» Cu toții știm ce greu este de practicat. Poate că sunteți dornici să începeți un timp devoțional în familie, dar nu știți de unde să porniți. Poate că v-ați împotmolit într-o rutină a plictiselii marcate de neastâmpăr. Poate că ați oscilat între neglijarea cu bună intenție și datoria mânată de vinovăție. În cartea Un har neglijat, Jason apără cu argumente biblice închinarea în familie și oferă din belșug un ajutor înțelept și practic despre cum să începeți. Totul pe scurt, astfel încât părinții cu copii mici vor aprecia. Dacă sunteți interesați să începeți momentele devoționale în familie pentru prima dată sau să revitalizați o tradiție pierdută a familiei, permiteți-i lui Jason să vă descopere harul închinării în familie.” - C.J. Mahaney (Pastor senior al Bisericii „Sovereign Grace” din Louisville, Kentucky)

  Jason Helopoulos este pastorul bisericii prezbiteriene University Reformed Church din East Lansing, Michigan, S.U.A. Alături de soția sa, Leah, păstoresc, în primul rând, biserica din familia lor și anume pe Gracen și pe Ethan. Scrie regulat pentru revista The Tabletalk și pentru pagina web The Gospel Coalition. Este parte din The Gospel Reformation Network, Alliance of Confessing Evangelicals și Malawi Reformation Network. El a mai scris Let the Children Worship, The New Pastor’s Handbook, These Truths Alone: Why the Reformation Solas are essential for our faith today, The Promise: The Amazing Story of Our Long-Awaited Savior și Covenantal Baptism. Mai multe despre Jason găsiți la: www.universityreformedchurch.org
  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by